Hondentraining breda

Waarom trainen bij de "Hondentraining Breda"?

U heeft het voornemen om samen met uw hond een cursus te volgen. In Breda e.o. zijn verschillende hondenscholen te vinden. Graag vertellen wij u de voordelen van een cursus bij  "Hondentraining Breda".

  • We hanteren de positieve trainingsmethode, dwz. dat we vooral gewenst gedrag belonen.  Uw hond zal er dan voor kiezen om dit gedrag te herhalen.
  • Bij de cursus werken we aan een goede band tussen hond en baas.
  • We kennen geen wachtlijsten, u kunt op ieder moment starten met de cursus. Dit geldt vooral voor puppies vanaf de leeftijd van 7 weken. Wordt het te druk, dan starten we een nieuwe groep.
  • De cursussen zijn in principe groepsgewijs. Indien nodig krijgt U individuele begeleiding.
  • De cursussen worden het gehele jaar door gehouden, met uitzondering van de feestdagen.
  • Het cursusgeld kan laag worden gehouden, doordat de instructeurs geheel belangeloos meedoen.
  • Het is leuk, zowel voor u als de hond.
Het team bestaat uit goed opgeleide vrijwilligers die steeds klaar staan voor enthousiaste bazen met hun hond.

Iedereen die een sociale, vrolijke, gehoorzame huishond wil, kan al terecht met zijn hond vanaf de leeftijd van 7 weken!  In deze belangrijke leerperiode in het leven van de hond wordt er op een speelse manier ingegaan op alle aspecten die een hond nodig heeft om de wijde wereld in te gaan.
Alles wat hij nu op zijn pad tegen komt is bepalend voor zijn verdere leven.
Het is dus van belang om zoveel mogelijk indrukken op te doen en zo veel mogelijk soortgenoten te leren kennen.Wij kennen geen wachttijden en u bent altijd welkom om een keer te komen kijken. Dan weet u meteen wat wij voor u en uw hond(en) kunnen betekenen. Onze cursussen zijn niet alleen bedoeld voor puppies/ jonge honden. Ook volwassen honden zijn natuurlijk van harte welkom. Voor honden geldt dat 'preventief trainen' belangrijk is. Zo blijft uw hond u netjes gehoorzamen en bent u lekker actief met uw hond bezig.

Voor meer informatie kunt u terecht bij de cursus informatie.